Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Polícia rozbila 30-člennú skupinu zlodejov nafty
Zdielať na

Polícia rozbila 30-člennú skupinu zlodejov nafty

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Exkluzívne: Medzi zadržanými je aj príslušník mýtnej polície

Podľa našich informácii malo k razii dôjsť minulý týždeň vo štvrtok a piatok na Bratislavskej a Trnavskej železničnej stanici.

Ako nám náš zdroj potvrdil, celú akciu mala polícia dôkladne a dokonale pripravenú. Medzi 29 zlodejmi nafty boli vraj aj dvaja štátni policajti. Početnú skupinu zločincov sledovali kriminalisti viac ako pol roka a podrobne mapovali ich činnosť. Navyše dokumentovali všetko na kameru, no a po tom ako zakročili, vykonali údajne u podozrivých aj domové prehliadky, pri ktorých vraj našli aj nelegálne držané zbrane.

Na celú túto, takpovediac organizovanú skupinu, prišli podľa našich informácii operatívci zo železničnej polície, ktorí sa zároveň podieľali spolu s úradom boja proti organizovanej kriminalite aj na jej zadržaní.

Výsledok je jasný. Bez práce, niektorí s obvinením na krku a niektorí údajne dokonca aj vo väzbe. Celkovo 29 ľudí. Zbohatnúť takýmto spôsobom chcel podľa našich zistení aj príslušník mýtnej polície. Kupovať a posúvať túto naftu ďalej mal zasa údajne policajt z dopravného inšpektorátu. Celkovo šlo vraj o viac ako 17-tisíc litrov kradnutej nafty.

Polícia v tejto chvíli ešte zhromažďuje potrebné dôkazy. K prípadu by sa malo prezídium vyjadriť už zajtra.

Najčítanejšie správy