Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Prešiel 50 metrov od domu a nabúral. Druhé auto skončilo na streche
Zdielať na

Prešiel 50 metrov od domu a nabúral. Druhé auto skončilo na streche

BEŇADIKOVÁ / Vyšiel s autom z dvora rodinného domu, prešiel asi 50 metrov a nabúral. Vodič (45) vychádzal na hlavnú cestu, keď na okraji dediny, zrejme zle odhadol vzdialenosť prichádzajúceho auta.

​Vodič tmavého opla išiel po hlavnej ceste smerom na Liptovský Ondrej, keď mu z vedľajšej cesty vyšla biela škodovka. Jej vodič pritom prešiel od svojho domu len pár metrov. "Tomu pánovi som už chcel dať prvú pomoc, ale nebolo to nutné, lebo bola tu už jedna pani, evidentne pani manželka," uviedol svedok nehody. "Záchranári ošetrili 45-ročného muža a s poranením hlavy ho transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," ozrejmila Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. 

K dopravnej nehode došlo na okraji Beňadikovej. Podľa všetkého sa pod ňu podpísalo nedanie prednosti v jazde. "Šiel som tadiaľto náhodne a na poslednú chvíľu som videl spredu tú dopravnú nehodu. Tie autá už boli nabúrané. To čierne na streche a to biele už bolo na vedľajšej ceste," opísal svedok. 

"Po zadokumentovaní nehody príslušníci odtiahli pomocou navijaku auto z priekopy a cestu sprejazdnili v oboch smeroch," priblížil Ľubomír Štepita, veľiteľ zásahu OR HAZZ v Liptovskom Mikuláši. Zranenie sa napokon u vodiča prevezeného do nemocnice nepotvrdilo. Policajti kolíziu evidujú ako škodovú udalosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy