Oblačno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Polícia hľadá mužov stíhaných za spreneveru a úverový podvod
Zdielať na

Polícia hľadá mužov stíhaných za spreneveru a úverový podvod

Zdroj: Polícia

Polícia hľadá dvoch mužov stíhaných pre prečin sprenevery a úverového podvodu. Ďalšia žena je nezvestná od prvého júna.

Na 59-ročného Stanislava Trnovského z Bratislavy vydal okresný súd Bratislava IV. príkaz na zatknutie , nakoľko je stíhaný pre prečin sprenevery. V mieste svojho bydliska sa nezdržiava a jeho pobyt nie je doposiaľ známy. Hľadaný je 175-180cm vysoký, strednej postavy. Má prešedivené vlasy.

Na 52-ročného Pavla Kramorisa z Makova vydal Okresný súd Dunajská Streda príkaz na zatknutie vo veci prečinu úverového podvodu. V mieste svojho bydliska si nepreberá súdne poštové zásielky, hoci má vedomosť o tom, že sa voči nemu vedie trestné stíhanie. Je dôvodné predpokladať, že sa úmyselne skrýva, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu a následnému trestu.

Pavel Kramoris je 166-170cm vysoký, strednej postavy. Má tmavo plavé vlasy a šedo-modré oči.

Polícia

64-ročná Marta Paulovčáková z Michaloviec je nezvestná od 1.6.2010, kedy odišla z miesta svojho bydliska  a do dnešného dňa sa domov nevrátila. Trpí schizofréniou a má samovražedné sklony. Marta Paulovčáková je 155cm vysoká, plnoštíhlej postavy. Má hnedé oči a rovné hnedé vlasy.

Vaše informácie k  hľadaným a nezvestným osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Najčítanejšie správy