Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Auto narazilo do stromu, dvaja mladíci (†23,†24) nehodu neprežili
Zdielať na

Auto narazilo do stromu, dvaja mladíci (†23,†24) nehodu neprežili

MALACKY / Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu nadránom na ceste II. triedy medzi obcami Kuchyňa a Rohožník v okrese Malacky. Pri nehode zomrel 23-ročný vodič a jeho 24-ročný spolujazdec, ďalší člen posádky auta, 20-ročný muž, leží v jednej z bratislavských nemocníc vo vážnom stave.

Zišli z cesty...

Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Tragická nehoda sa stala v noci zo soboty na nedeľu krátko po 02:30 medzi obcami Kuchyňa a Rohožník v smere na Rohožník.

Ako informovala Kurucová, policajti zistili, že auto značky Ford Focus s trojčlennou posádkou zišlo z doposiaľ nezistených príčin mimo cestu a narazilo do stromu. "Totožnosť osôb je známa. Zranenia nezlúčiteľné so životom utrpeli 23-vodič a 24-ročný spolujzadec. Obaja z okresu Malacky," uviedla Kurucová. 

Majiteľom auta bol podľa našich informácií 23-ročný Tomáš z Malaciek. Stopy na ceste naznačujú, že do problému sa dostal v pravotočivej zákrute, ktorá auto vyniesla a skončil v priekope. Akou rýchlosťou mladý muž išiel policajti vyšetrujú.

Mladíci ostali zakliesnení v aute

Pri nehode zasahovali aj hasiči. Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia hasičského a záchranného zboru, dve osoby boli zakliesnené vo vnútri auta. Na mieste nehody zomrela jedna zo zakliesnených osôb, ďalšia osoba zomrela o pol štvrtej ráno.

Tretí člen posádky leží v nemocnici v kritickom stave. Škodu na vozidle polícia odhadla na 6-tisíc eur. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, nehodu polícia ďalej vyšetruje.

Na tomto úseku zrazil Žitný Tomáška

Nehoda sa stala na úseku, kde už v minulosti došlo k vážnym dopravným nehodám. Hneď oproti miesta, kde sa stala nehoda, je pomník Tomáška Žilavého (†5), ktorého v roku 2008 zrazil exmoderátor Rasťo Žitný.

Počas dňa prichádzali na miesto tragickej nehody desiatky ľudí, aby za mladíkov zapálili sviečku. S obeťami dopravnej nehody sa kamaráti lúčili aj na sociálnej sieti.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy