Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vodič zrazil vo vysokej rýchlosti Petra (†20) v strede cesty
Zdielať na

Vodič zrazil vo vysokej rýchlosti Petra (†20) v strede cesty

TRENČÍN / Ďalšia zbytočná smrť mladého človeka. Dvadsaťročný Peter z Trenčína sa vracal pešo domov, keď ho vo veľkej rýchlosti zrazilo auto. Vodič sa bráni, že nemohol nič robiť. Peter totiž podľa neho kráčal po strede cesty - bez reflexných prvkov a oblečený celý v čiernom.

Vodič strhol volant, ale...

K tragédii došlo presne o polnoci medzi Trenčínom a mestskou časťou Opatová. Iba 20-ročný Peter údajne kráčal v strede vozovky, bez reflexných prvkov, navyše oblečený v čiernych veciach.

Dvadsaťjedenročný vodič Seatu ho zbadal už keď bolo neskoro a napriek tomu, že strhol volant, tak došlo k zrážke. Auto vpálilo do chlapca minimálne v 90 kilometrovej rýchlosti. Následky boli tragické, mladý Trenčan utrpel devastačné zranenia po celom tele a na mieste bol mŕtvy.

Telo našli o 130 metrov ďalej

Snaha záchranárov oživiť jeho životné funkcie bola už márna. Mladíkovo nevládne telo ležalo až 130 metrov od miesta zrážky. Vodič havarovaného vozidla bol v šoku, no on a ani jeho 17-ročný spolujazdec neutrpeli vážnejšie zranenia.

Požitie alkoholu u 21-ročného vodiča z Trenčianskej Teplej policajti nezistili. To či mal alebo nemal vypité zrazený chodec, ukáže až nariadená súdna pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy