Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ZÁZNAM. Martina (†28) prešiel kamarát. Videla to jeho mama
Zdielať na

ZÁZNAM. Martina (†28) prešiel kamarát. Videla to jeho mama

BETLIAR / V obci Betliar pri Rožňave došlo k tragédii. 23-ročný mladík prešiel autom svojho kamaráta, ktorý ležal uprostred cesty. 28-ročný Martin bol na mieste mŕtvy. Obaja muži pochádzali z tej istej obce a dobre sa poznali. Vodič bol po nehode v šoku a tomu, čo sa stalo, nechcel uveriť. Sám však tvrdí, že zrážke zabrániť nedokázal.

Mladík si ľahol priamo na cestu

"Ležal na zemi, keď som ho autom prešiel," povedal 23-ročný vodič krátko po nehode. A dodáva: "Vôbec som ho nevidel." Martin mal byť pod vplyvom alkoholu a potácať sa po hlavnej ceste. Podľa našich informácií sa mu autá museli vyhýbať. Potom si mal ľahnúť priamo na cestu.

Vodič prichádzajúceho auta si ho nemal v tme, ako všimnúť. V priebehu sekundy vodič svojho kamaráta. Martin utrpel devastačné poranenia lebky, ktorým na mieste podľahol.

Kamarát ostal zdrvený

Vodič pred jazdou nepil a pri nehode sa nezranil. Ostal však zdrvený. Policajti miesto opáskovali, vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre usmrtenie. Hlavný ťah v smere na Poprad v jednom pruhu riadili policajti, druhý bol počas vyšetrovania nehody úplne uzavretý.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy