Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vodič si nevšimol chodca. Bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Vodič si nevšimol chodca. Bol na mieste mŕtvy

PEZINOK / Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu večer v Pezinskom okrese. Na ceste do Vinosadov zrazil vodič chodca. Polícia preto upozorňuje chodcov, aby dbali na používanie reflexných prvkov a predovšetkým na pravidlo „vidieť a byť videný “.

Záchranári len potvrdili smrť

39-ročný vodič Fordu mondeo smeroval z Pezinka do Vinosadov. Na krajnici však  pravou prednou časťou vozidla zachytil 57-ročného chodca. Ten utrpel zranenia , ktorým na mieste podľahol.  A tak záchranári aj napriek rýchlemu príjazdu mohli smrť bohužiaľ len potvrdiť.

Policajti  u vodiča dychovou skúškou alkohol nezistili. Presné príčiny dopravnej nehody ako aj mieru zavinenia vyšetrujú naďalej. V tomto prípade už začala polícia trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viditeľnosť zachraňuje život

K zvýšenej opatrnosti preto vyzýva polícia všetkých účastníkov cestnej premávky. Najmä chodci by nemali zabúdať na reflexné prvky, vďaka ktorým Vás vodiči skôr uvidia a o to skôr stihnú aj zareagovať . Dostatočná viditeľnosť tak môže zachrániť život Vám ako aj iných účastníkom premávky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy