Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ďalšia tragédia na ceste. Vodič predbiehal a to sa mu stalo osudným
Zdielať na

Ďalšia tragédia na ceste. Vodič predbiehal a to sa mu stalo osudným

ŠAMORÍN / V pondelok krátko po 11-tej vyhasol život 46-ročného vodiča. Ten na ceste medzi Dunajskou Lužnou a Kalinkovom predbiehal a keď prešiel do protismeru narazil do pracovného stroja. Na mieste bol mŕtvy.

Predbiehal a narazil

46-ročný vodič osobného auta neprispôsobil cestu schopnostiam a vozovke, a to sa mu stalo osudným. Predbiehal auto a keď sa dostal do protismeru, narazil do pracovného stroja. Na mieste utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom.

Vodič pracovného stroja sa okamžite podrobil dychovej skúške, ktorá nepreukázala požitie návykovej látky. Či bol opitý šofér auta ukáže až pitva. Na mieste je odklonená doprava. Riadia ju policajti.

Rovnaký scenár aj pri Nitre

Podobné nešťastie sa stalo aj v nedeľu pri Nitre. Mladík neprispôsobil jazdu ceste, prešiel do protismeru a zavinil smrť len 25-ročnému vodičovi. Vodič tu ignoroval predpísanú 60-tku a cestou sa rútil až 150 kilometrovou rýchlosťou. "Vyprosťovanie bolo náročné z hľadiska terénu, vozidlo bolo na boku a bol celkom spadnutý za sedačkami," informoval hovorca policajného zboru Maroš Fábry.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy