Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zrážka štyroch áut a kamióna, zranili sa 4 študenti a 1 žena
Zdielať na

Zrážka štyroch áut a kamióna, zranili sa 4 študenti a 1 žena

RADOMA / Pri obci Radoma vo svidníckom okrese sa krátko po poludní zrazilo 5 áut, z toho jedno nákladné. Medzi účastníkmi nehody bolo aj 8 študentov, polovicu z nich previezli do nemocnice. Vodič, ktorý nehodu pravdepodobne zapríčinil, si na okolnosti nespomína.

Nehoda na rovno úseku cesty

Na rovnom úseku cesty sa postupne zrazili štyri osobné a jedno nákladné auto. Vodič Fiatu si na okamihy tesne pred nehodou nespomína.

Pravdepodobne sa pod nehodu mohol podpísať mikrospánok, prípadne zdravotné problémy vodiča. Po nehode sa mu podarilo dostať z auta, no jeho manželka zostala uväznená vo vnútri. Zrazenú ženu následne prevzali lekári zo záchranky a previezli ju do prešovskej nemocnice.

Hlavný ťah do Poľska uzavreli

V dvoch z havarovaných áut sa viezlo 8 maďarských študentov s dvoma učiteľmi, ktorí boli vodičmi. Boli práve na ceste z Poľska domov. 4 študentky skončili v nemocnici.

Pre nehodu bol necelé tri hodiny uzavretý hlavný ťah do Poľska. Vodiči stáli v dlhých kolónach až do odpratania havarovaných áut. Zistenie presnej príčiny ako aj miery zavinenia je už úlohou polície.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy