Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muž, ktorý hodil Jakuba (21) pod auto, je na slobode
Zdielať na

Muž, ktorý hodil Jakuba (21) pod auto, je na slobode

Vďaka relácii KRIMI sa podarilo vypátrať páchateľa nepochopiteľného činu. Približne pred dvoma týždňami udrel 27-ročný Miroslav Jakuba, ktorý spadol na cestu priamo pred auto značky Mazda, ktoré práve prechádzalo. Pravdepodobne preletel cez vozidlo a hlavou spadol na obrubník. Stav mladíka je vážny, stále je v kóme.

Sotil ho pod idúce auto

Všetko sa to malo odohrať v bratislavskej Petržalke na Jiráskovej ulici, po ktorej išiel 21-ročný Jakub so svojim kamarátom. Podľa svedectiev sa na mieste činu nachádzala aj skupinka chlapcov. Jeden z nich, dnes už známy páchateľ Miroslav mal Jakuba sotiť na cestu rovno pod idúce auto, ktoré Jakuba zrazilo.

Páchateľovi hrozí 5 rokov

Mladík sa nachádza v nemocnici v umelom spánku a jeho stav je vážny. "Je to jedna nezmyselná udalosť, ktorá zmenila život nielen nášho syna ale v podstate celej našej rodiny a blízkych," hovorí Jakubov otec. 

Páchateľ z miesta ušiel. Miroslav má mať trvalý pobyt len pár metrov od miesta, kde sa ťažko zranil Jakub. V ubytovni, v ktorej bývajú rôzne sociálne prípady. Obvinený je stíhaný na slobode. Hrozí mu väzenie až na 5 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy