Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Manželov zrazilo rútiace sa Audi, muž (†54) neprežil
Zdielať na

Manželov zrazilo rútiace sa Audi, muž (†54) neprežil

V priebehu dvoch hodín sa v Poprade stali dve dopravné nehody. Pri jednej prišiel o život 54-ročný muž, druhá je záhadná. Starší vodič jazdil so zničeným autom tri kilometre pričom si nepamätal, že narazil do stĺpa.

Mali na sebe reflexné pásky

Hasiči sa snažili zrazenému mužovi pomôcť. "Zrazená osoba bola resuscitovaná v sanitke. Pýtali sme, či potrebujú pomôcť záchranári, ale v tomto prípade si stačili sami," hovorí veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru z Popradu Vladimír Suržin. 

Žiaľ, 54-ročný muž svojim zraneniam v sanitke podľahol. Jeho manželka neutrpela žiadne zranenia, no otrasená skončila u príbuzných. Obaja kráčali po krajnici po Spišskej Teplice. Mali na sebe reflexné pásky, keď odrazu vodič Audi šiel v protismere a údajne pri predbiehaní iného vozidla zachytil muža.

Muž zomrel v santike

Podľa našich informácií sa manželia snažili rútiacemu sa autu vyhnúť, no muž to už nestihol. Vodič Audi hovoriť odmietol a ani jeho príbuzní, ktorí prišli na miesto, nič nepovedali.

Kým policajti dokumentovali a riadili dopravu, jeden z nich si všimol chodca kráčajúceho po krajnici. Nemal na sebe žiadne reflexné prvky a mohol byť ďalšou obeťou. Ako mladý muž povedal, má reflexný pás, ale na taške, keď ide zo školy. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy