Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Auto skončilo pod mostom. Opitý vodič (24) sa dolámal
Zdielať na

Auto skončilo pod mostom. Opitý vodič (24) sa dolámal

Vážna dopravná nehoda sa stala včera krátko po polnoci v Kuzmiciach v trebišovskom okrese. Mladý vodič potužený alkoholom skončil so služobným vozidlom v priekope pod mostom.

Pod nehodu sa podpísala znížená viditeľnosť a alkohol v krvi 24- ročného vodiča z Breziny. Dostatočne sa nevenoval riadeniu  malého nákladného vozidla a na rovnom úseku cesty v časti Dancov Potok zišiel z vozovky do priekopy. Podľa svedkov nehody tam bol zakliesnený dosť dlhý čas. Zraneného zavetrili psy. "Príslušníci vykonali záchranu postihnutej osoby pomocou hydraulického náradia. Poškodeného vyprostili a odovzdali jednotke Rýchlej zdravotnej pomoci," hovorí Milan Sučka, riaditeľ Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranárskeho zboru v Trebišove.

S dolámanými kosťami leží v nemocnici

Zdravotníci  naložili  vodiča do sanitky pri vedomí, avšak s mnohopočetnými zraneniami. "Nadránom bol do trebišovskej nemocnice prijatý 24- ročný pacient s početnými zlomeninami. Jeho stav je vážnejší, ale stabilizovaný. Je pripravovaný na operačný výkon," konštatuje Zuzana Gajdošíková, hovorkyňa Svet zdravia, a.s.

Za požitie alkoholu mu hrozí väzenie

Polícia vodičovi zadržala vodičský preukaz a pri vyšetrovaní zistila požitie alkoholu. "Dychovou skúškou na alkohol bola vodičovi nameraná hodnota 0,72mg/l, čo je v prepočte 1,5 promile," tvrdí Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Polícia už obvinila vodiča z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu až ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Vážna dopravná nehoda sa stala krátko po polnoci v Kuzmiciach v trebišovskom okrese. Mladý vodič skončil so služobným vozidlom v priekope pod mostom. Pod nehodu sa opäť raz podpísal alkohol.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy