Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opitý šofér (21) demoloval autá! Zastavili ho až policajti
Zdielať na

Opitý šofér (21) demoloval autá! Zastavili ho až policajti

Rušnú nočnú službu majú za sebou košickí policajti, ktorí museli lapať šoféra zbaveného zmyslov. Keby nebolo jeho vlastnej chyby, vo vyčíňaní by zrejme pokračoval. Napriek tomu chcel pred spravodlivosťou utiecť. Včerajší večer ho bude stáť nielen vodičák, ale zrejme skončí pred súdom s trestným činom na krku.

Mladík si "zavaril" až tak, že skončil za mrežami policajnej cely a o jeho osude bude rozhodovať prokurátor. To je výsledok jeho šialenej nočnej jazdy po Košiciach. Údajne šoféroval auto svojho otca, ktorý si starší Volkswagen Golf kúpil len nedávno.

"Posilnený" alkoholom demoloval autá

20-ročný mladík si pred jazdou guráž pozdvihol alkoholom. Potom už išla demolácia iných áut "ako po masle". Najskôr sa nezmestil do jazdných pruhov a z asfaltu zmietol zaparkovaný "bavorák". Napriek tomu, plný adrenalínu, pokračoval vo svojom vyčíňaní a zastavil  ho až stĺp verejného osvetlenia.

Po havárii vzal nohy na plecia...

Ani po náraze nezaváhal a so svojim rovnako mladým spolujazdcom sa dali na útek do centra mesta. Havarovaný Golf nechal pritom na strede cesty... Pred hliadkami policajnej motorizovanej jednotky im však nestačili nohy, a tak skončili s putami na rukách.

V krvi mal až 2 promile alkoholu

Až vtedy sa ukázalo, že je vodič opitý a nafúkal takmer dve promile alkoholu. Policajtom sa dokonca vyhrážal právnikom. Zrejme to bol dôsledok jeho alkoholického opojenia.

 

 

Košickí policajti museli v noci lapať  šoféra zbaveného zmyslov. Keby nebolo jeho vlastnej chyby, vo vyčíňaní by zrejme pokračoval. Napriek tomu chcel pred spravodlivosťou utiecť. Včerajší večer ho bude stáť nielen vodičák, ale zrejme skončí pred súdom s trestným činom na krku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy