Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bývalý premiér Igor Matovič už dostal svoju prvú dávku. Nechal sa zaočkovať Sputnikom V
Zdielať na

Bývalý premiér Igor Matovič už dostal svoju prvú dávku. Nechal sa zaočkovať Sputnikom V

BRATISLAVA / Bývalý premiér Igor Matovič oznámil prostredníctvom sociálnej siete, že sa dal očkovať. Podľa zverejnenej fotografie priznal aj výber vakcíny.

Minister financií Igor Matovič pridal fotografiu na facebooku fotografiu, na ktorej oznamuje, že sa dal očkovať ruskou vakcínou Sputnik V. 

Vo svojom statuse pripomenul aj fakt, že na klinike cudzokrajných chorôb touto vakcínou zaočkovali viac ako 8 tisíc ľudí. "Ak by dezoláti v politike, v ŠUKL a médiách Sputnika nedémonizovali, mohli sme mať ním dnes zaočkovaného polmilióna ľudí tak ako Maďari. Pre nich však tupý boj voči Rusku a Matovičovi bol cennejší ako zdravie a životy ľudí," uviedol Matovič. Na začiatku príspevku zdôraznil, že aj napriek komplikáciám s jeho čakaním na termín už očkovaný je. "Síce po 26 dňovom čakaní na termín, ale mám už včeličku za sebou,) Na klinike cudzokrajných chorôb ňou zaočkovali vyše 8 tisíc ľudí … a mali minimum vedľajších účinkov a žiadne závažné," okomentoval svoj výber ruskej vakcíny Matovič. 

Na konci uvádza mätúce dátumy prihlásenia do Čakárne a pridelený termín na očkovanie. "Ps. Keďže niekto šíril svoje bludy: na termín som sa nahlásil 30. júna večer, 21. júna 12:42 mi prišlo potvrdenie s termínom na včera," ukončil príspevok. 

Matovič v minulosti naznačil, že za to, že nedostal termín na očkovanie, môže minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Ten v jednom z rozhovorov tento fakt odmietol a podľa jeho slov dostal minister financií v ten deň termín. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy