Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Televízia JOJ spúšťa novú súťaž. Uhádni môj vek vždy v pondelok o 20:35
Zdielať na

Televízia JOJ spúšťa novú súťaž. Uhádni môj vek vždy v pondelok o 20:35

BRATISLAVA / Hádať vek človeka nemusí byť vždy netaktné. Občas to môže byť aj skvelá zábava. Presvedčí vás o tom nová relácia, ktorá sa v pondelok prvýkrát objaví na televíznych obrazovkách. 

"Keď mi prvýkrát predstavili túto šou, zdala sa mi byť vtipná tým, že je jednoduchá," hovorí moderátor súťaže Vlado Voštinár. Súťažiť bude dvojica a budú hádať vek ľudí, ktorých nikdy nevideli. "Musia podpísať, že sa súťažiaci nikdy nestretli s tými, ktorých vek budú hádať," vysvetľuje moderátor.

Prebieha to tak, že súťažiaci každým nesprávnym tipom zmenšujú čiastku 10 000 eur. "V prvom kole o 100, v druhom o 200 až v šeistom o 600, no a vo finále o 50 percent," hovorí Voštinár.

V šou budú aj pomôcky, aby sa hádajúci mal čoho chopiť. "Napríklad si vyberie pieseň ako pomôcku a odznie song, ktorý bol v tom roku vydaný," opisuje moderátor.

Vek budú súťažiaci hádať aj ženám. Tým to neprekáža a sú na to pripravené. Televízia JOJ pripravuje aj špeciály. To znamená špeciálne časti súťaže, kedy hádať vek budú známe tváre.
Ak by ste sa chceli stať súčasťou tejto šou, pošlite svoje údaje na uhadnimojvek@joj.sk.

Súvisiace články