Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rihannin dvorný tanečník v Bratislave: mám najmilšiu šéfku na svete
Zdielať na

Rihannin dvorný tanečník v Bratislave: mám najmilšiu šéfku na svete

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Rihanna patrí k najúspešnejším svetovým speváčkam súčasnosti. Spolupracovať s ňou je snom mnohých, no podarí sa to len tým najlepším. Do Bratislavy na tanečný workshop prišiel Dashaun "LANVIN" Wesley. Prezradil aj to, akou šéfkou je jedna z najväčších popových dív súčasnosti. 

Tanečný workshop v Riverpark Dance School odštartoval Filip Jankovič, ktorý sa v šou Československo má talent preslávil tancovaním na opäťkoch. "Rád si dávam nejaké ciele. Podpätky si dávam vždy tenšie a vyššie. Pretože to dobre vyzerá, vyzerá to ťažko a hlavne sexy," hovorí Filip Jankovič.

Pracovať s veľkými hviezdami tiež patrilo k jeho najvyšším cieľom. Po rokoch tvrdých tréningov sa pretancoval k spolupráci s takými hviezdami ako Justin Bieber či Kylie Minoque. Aj napriek tomu, že Filip je veľký profesionál aj on má tanečný štýl, v ktorom by sa rád zdokonalil. 

"Medzi tancami je to už legenda. Vogue je absolútne epický tanec, ktorý ja mám veľmi rád, ale bohužiaľ je natoľko náročný, že ho sám ešte neovládam," dodáva Jankovič. 

Filip Jankovič a Dashuan Wesly:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154467172922904&set=p.10154467172922904&type=3&theater

Rihanna je najlepší človek

Práve tanečný štýl Vogue si mohli účastníci workshopu vyskúšať v Riverpark Dance School. Pochádza z New Yorku z takzvanej kultúry modeliek. "Chceli byť krásni, nádherní a preto je tam veľa pózovania a tvárenia sa, že som najkrajší na svete," hovorí tanečnica Monika Prikkelová.

Odborníkom v tomto jedinečnom štýle je Dashuan Wesly, ktorý už roky tancuje s Rihannou a počas jej európskeho turné si na pár hodín odskočil do Bratislavy. "Byť v tejto skupine znamená byť sám sebou, zabávať sa. Ľudia, ktorí prichádzajú do skupiny sú vždy nervózni a vystrašení, ale jedna vec, ktorú búram na mojich hodinách je múr. Všetci sme tu kvôli zábave," hovorí tanečník.

Málokedy sa človek dostane blízko k takej hviezde svetového formátu ako je Rihanna. Aká je šéfka a ako sa s ňou pracuje?  preto sme chceli vedieť aká je šéfka a ako sa s ňou pracuje. "Je to ako byť s kamarátkou, s najlepšou kamarátkou. Je milá, zapraje dobré ráno, pekný večer. Zaujíma sa, či je všetko v poriadku a rozpráva sa s nami. Je úžasná. Môžem povedať, že Rihanna je najlepší človek, akého som kedy stretol," hovorí Dashuan Wesly.

Dashuan Wesley s Rihannou:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10100232817340933

Zdielať na

Súvisiace články