Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Recept šéfkuchára Massima. Zuccotto s jahodami a šľahačkou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Zuccotto s jahodami a šľahačkou

Už tradične v Novinách o 12:00 ponúkne taliansky šéfkuchár Massimo recept, ktorý môže byť inšpiráciou na víkend. Tentokrát ide o dezert Zuccotto s jahodami a šľahačkou. Dobrú chuť!

Podľa talianskeho šéfkuchára Massima z reštaurácie La Lanterna potrebujete na Zuccotto s jahodami a šľahačkou pre dve osoby tieto ingrediencie:

Piškótové cesto:

150g múky
6 vajec
250g cukru
kôra z 1/2 citróna
štipka soli

Na prípravu polevy potrebujeme:

4 lyžice rumu
2 lyžice vody

Na prípravu krému potrebujeme:

6 dcl smotany na šľahanie
2 lyžice práškového cukru
1 vanilka
450g jahôd

Súvisiace články