Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Taliani a sex? Musí byť rýchly, vášnivý a zábavný
Zdielať na

Taliani a sex? Musí byť rýchly, vášnivý a zábavný

Ti amo, amore mio, bellissima – ak ste žena a boli ste v Taliansku, je takmer isté, že tieto slová ste už počuli. Temperamentní južania sa jednoducho nezaprú a zvádzanie majú v krvi! Ale priznajme si, ktorá z nás aspoň raz nezatúžila po opálenom krásavcovi!

Vyzerajú ako čokoládky, majú dokonalú postavu a keď si štýlovo nagéluju vlasy, žiadna žena neodolá. Reč je o južanských mužoch. Presnejšie o Talianoch. Práve o obyvateľoch Apeninského polostrova sa hovorí, že sú v posteli hotoví Bohovia. Ruku na srdce, ktorá z nás by nechcela byť aspoň raz poriadne popreháňaná takýmto horkorvným milovníkom? Máme však všetky nádej?

Na výzore nezáleží

,,Talianom sa páčia blondíny aj brunetky, nám sa páčia proste všetky ženy. Jasné, hovorí sa, že muži preferujú blond, ale napokon si za manželky berú aj tak tmavovlásky. To len vtipkujem - jednoducho všetky sú krásne, silnejšie aj chudé, vysoké aj nízke – na tomto svete nie je nič krajšie, ako ženy!" vyrozprával sa Talian Corrado Fumagalli.

Ideálna žena, by mala mať podľa Corrada ženské tvary, ani tučná ani chudá, s pekným poprsím, plným zadkom a pevnými stehnami.

Sú posadnutí kráskami

Taliani sú oveľa vášnivejší nielen v sexe, stále sa potrebujú dotýkať. ,,Keď príde žena, hneď sa na ňu vrhneme a objímame ju, v takom Nemecku sú napríklad hanblivejší. My to však možno až preháňame," zhodnotil Corrado. No vraj sa oplatí ochutnať aspoň jedného makaróna. Taliani sú naozaj priam posadnutí severskými aj slovanskými kráskami.

Ideálne rande

Práve muži z tejto krajiny, vám splnia tie najtajnejšie sny. Kombinácia nadpriemernej výbavičky, dobrej večere a romantických vyznaní kdesi na pláži – čo krajšie si môže žena na dovolenke priať. Toľko slov o láske, čo dokážu Taliani nasplietať, asi iný národ v zásobe nemá.

,,Ak má niekto šťastie a stretol svoju lásku a miluje sa s ňou, je to to najkrajšie!  Avšak sex je dobrý aj ako zábava, bez záväzkov, proste treba, aby si ľudia užívali," úprimne dodal Fumagalli.

Dvaja milenci v posteli, nahí, biela posteľ, spolu

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články