Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Manažér roka. Rebríček TOP desiatky
Zdielať na

Manažér roka. Rebríček TOP desiatky

Manažér je u nás jedným z najpopulárnejších povolaní - a aj preto ich máme naozaj veľa. Tých najlepších je však len pár. V utorok ich podnikateľské úspechy oceňoval týždenník Trend. Tento rok si túto cenu prevzal zástupca generálneho riaditeľa Orangu Ivan Golian. Ten svojmu víťazstvu spočiatku neveril...

Hlavnú cenu z nominovaných desiatich manažérov mohol vyhrať naozaj každý. Pre každého z nich však už bolo výhrou aj to, že sa medzi top desiatich najlepších vôbec dostali. Myslí si to generálny riaditeľ televízie JOJ František Borovský, ktorého na cenu tiež nominovali.



Ak by František Borovský získal hlavnú cenu, naša televízia by mala menší problém - asi by skončila bez šéfa. "Ja som si totiž v prípade výhry zaželal rok voľna a lietadlo," vysvetlil.

Podujatie moderovala zhodou okolností moderátorská tvár Novín o 12tej Andrea Pálffy Belányi. Adrejka by titul Manažér roka doprala hneď dvom pánom. "Dopriala by som to riaditeľovi zo sociálnej poisťovne a samozrejme aj nášmu šéfovi," povedala.

REBRÍČEK DESIATICH TOP MANAŽÉROV ROKA:

1. Ivan Golian (Orange)

František Ambrovics (Fornetti)

František Borovský (TV JOJ)

Myung Chul Chung (Kia Motors Slovakia)

Ľuboš Lopatka (Sociálna poisťovňa)

Viliam Matušek (Baliarne obchodu Poprad)

Michal Meško (Martinus.sk)

Peter Ondro (RTVS)

Door Plantenga (Heineken)

Alan Šišinački (Holcim)


Ivan Golian_manažér roka 2011_anketa_výsledky

SITA

Súvisiace články