Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Hanbíte sa chodiť naostro? Osmeľte sa, je to zdravé
Zdielať na
Zaujímavosti

Hanbíte sa chodiť naostro? Osmeľte sa, je to zdravé

Leto je síce na konci, ale teploty sú stále priaznivé a mnohé ženy uprednostnia pred nohavicami či šortkami pohodlnejšie sukne. Dámy, môže vám byť ešte lepšie! Návod je jednouchý, ale naozaj pikantný - zbavte sa spodnej bielizne.

Niektoré ženy chodia naostro, teda bez spodnej bielizne. Slovenky ale tomuto trendu veľmi naklonené nie sú. Niekedy sa však podprsenky vzdajú a to v situáciách, ktoré si to vyžadujú - pri nosení šiat na ramienka alebo tričiek. Ohrdnúť spodný diel bielizne, aj keď to na prvý phľad menej vidieť, chce viac odvahy. Muži ju vedia oceniť.

Chodenie bez nohavičiek v lete považujú niektorí ľudia za nehygienické. Lekari však tvrdia, že keď si dá žena sukňu, môže to mať aj isté výhody. "Nedochádza k zapareniu a spoteniu v intímnych oblastiach a tým pádom aj výskytu samozrejme vaginálnych infekcií," tvrdí odborník.

Chodiť naostro v nohaviciach alebo tesných džínsoch lekári veľmi neodporúčajú. Keďže ich vačšinou neperieme každý deň, nie je to nehygienické. Ak sa nakoniec predsa len rozhodnete, že spodné prádlo necháte doma. Nezabúdajte si dávať pozor na malé nehody, ktoré odhalia viac, ako by sme chceli...

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články