Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zoznámte sa: Hviezdy z materskej dovolenky
Zdielať na

Zoznámte sa: Hviezdy z materskej dovolenky

Zdroj: Dcérky reportérky TV JOJ Petry Diškovej

Materská dovolenka? Tak toto pomenovanie mohol vymyslieť len chlap! Myslí si to väčšina čerstvých mamičiek. Oni totiž neoddychujú, ale kŕmia, prebaľujú, nakupujú a zháňajú informácie. A práve s tým vám môže pomôcť naša najnovšia rubrika mama na materskej. Veď najlepšie sú informácie z prvej ruky overené praxou...

"Snáď existuje krajší moment na svete, ako keď po prvýkrát držíte v náručí svojho syna či dcéru. Slzy sa vám tisnú do očí, všetko vyzerá zrazu krajšie. Stal sa zázrak. Z bruška vyliezlo čosi, čo vám o chvíľku bude hovoriť ocko a mama. Je prirodzené, že tieto neopakovateľné okamihy chcete zachytiť... A takto to potom dopadne."

Tak asi takéto sú pocity každej čerstvej matky. :)

Mamičkami sú slávne hviezdy zo sveta šoubiznisu aj úplne bežné ženy. A to vrátane tých z TV JOJ. O tom, že im táto "dovolenka" naozaj svedčí, sa môžete presvedčiť aj v priloženej fotogalérii.

Chcete sa svojimi ratolesťami pochváliť aj vy. Máte otázky na zatiaľ tajuplného poradcu Macka? Neváhajte a posielajte nám svoje fotografie na známu e-mailovú adresu noviny@joj.sk.