Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šiesty ročník prestížneho tanečného podujatia Grand Gala, už pozná svojich víťazov
Zdielať na

Šiesty ročník prestížneho tanečného podujatia Grand Gala, už pozná svojich víťazov

BRATISLAVA / Šiesty ročník prestížneho tanečného podujatia Grand Gala už pozná svojich víťazov. Na parkete sa však predviedli nielen skúsení tanečníci, ktorí patria medzi najlepších. Vystúpili totiž aj takí, ktorým latinsko-americké tance učarovali len nedávno. Mnohí z nich ešte ani nevedia poriadne čítať a písať, ale sambu, rumbu, jive ovládajú na jednotku.

Človek nevedel, kam sa skôr pozerať. Už po šiestyraz Peter Modrovský dokázal, že jeho tanečné podujatie Grand Gala, je skrátka svetové. Šesťdesiatročná  tradícia spoločenského tanca je na Slovensku v dobrých rukách. Aj medzi najmladšími detičkami je totiž vidno, že raz z nich budú veľké hviezdy.

"Je tu veľa párov zo zahraničia. Keď som ráno o siedmej otváral halu, už tu boli rodičia s takým malým párom z Michaloviec. Prišli skôr, neodhadli cestu. Ale veľmi ma to teší, že merali tú cestu," hovorí Peter Modrovský.

"Celé je to krásne. Peter to urobil nádherné," pochvaľoval choreograf Ján Ďurovčík. Na parkete bolo veľa profesionálov. A to nielen medzi pármi, ale aj medzi porotou. Tá bola medzinárodná. "Nechýba mi to, že som predtým tancoval, veď som stále súčasťou toho sveta, ale vlastne áno chýba mi to, chýbajú mi tanec a aj ľudia z klubu," hovorí Paolo Bosco, šesťnásobný majster sveta a porotca. 

Súvisiace články