Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Aj rodina s deťmi dokáže zmeniť životný štýl. Viktor Bielik radí ako
Zdielať na

Aj rodina s deťmi dokáže zmeniť životný štýl. Viktor Bielik radí ako

BRATISLAVA / V nasledujúcich minútach vás pozveme na ostrov zdravia. Ale nebude to dovolenka pre tých, ktorí si len vyložia nohy, nerobia nič a all inclusive využívajú do sýtosti. Na Ostrove zdravia nás bude sprevádzať Viktor Bielik – ktorého poznáte z relácie Reštart – takže už je vám jasné – že to bude pohyb a zdravá strava.

Športový fyziológ Viktor Bielik radí, ako sa zbaviť stresu bez pohárika vína, alebo krabičky s čokoládou. Pozýva na jeho Ostrov zdravia na Profesia days v Bratisalve, kde vám môže odmerať hodnoty a zistiť, či máte nejaké riziko a prípadne vás presvedči o tom, že na každodenný pohyb predsa len máte čas. "My im ukážeme, že môžu chodiť po schodoch, môžu využívať iný transport z práce do práce, ale aj ako tráviť inak voľný čas," vysvetľuje Bielik. 

Viktor je divákom TV JOJ známy z relácie Reštart, kde pomáha ľuďom zmeniť svoj životný štýl. V súčasnosti prevláda trend rýchleho stravovania vo fast foodoch, prípadne bagety. Variť doma pritom ale nemusí byť rarita.

"My nechceme tých ľudí transformovať, že si budú musieť každé jedno jedlo pripravovať. Keď sa spraví pomazánka, ona pokojne vydrží dva dni, keď sa navarí sobotný obed, tak pokojne môže byť aj na nedeľu a toto sa dá skĺbiť," dodáva Bielik, že je skvelé sledovať, ako sa do procesu zmeny životného štýlu zapoja aj deti. A miesto fitka a behu, môže rodina vyraziť spolu na turistiku, bicykle či splav. 

Pozrite si rozhovor s Michalom, ktorý absolvoval Reštart: 

Súvisiace články