Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Postavu Luďana zo seriálu MOST si obľúbite ihneď
Zdielať na

Postavu Luďana zo seriálu MOST si obľúbite ihneď

BRATISLAVA/PRAHA / Seriál Most sa stal v susednej Českej republike televíznym fenoménom. Hlavnú postavu v ňom hrá herec Martin Hofman. Luďana na želanie tvorcov sám pretvoril a podarilo sa mu to na výbornú. Môžu sa o tom čoskoro presvedčiť aj diváci na Slovensku.

Martin Hofman hovorí, že divadlo je jeho druhý domov. Postava Luďana, ktorý je trochu rasista a problémom sa tiež často nevyhne, aj keď je v srdci dobrák, je podľa ohlasov divákov jeho životná úloha. Pôvodne mal byť zakríknutý, nepriebojný suchár, ale to herec nedovolil. "Hovoril som si, že by bolo lepšie, keby to bol taký slon v porceláne," komentuje Hofman. Na natáčanie, ktoré bolo pred rokom a pol, má herec len tie najlepšie spomienky. "Premýšľam, že si dám urobiť nejaké veľké tetovanie, skoro každý v Moste má nejaké," dodáva s úsmevom. 

​Popularitu a televíznu eufóriu televízneho hitu si ale neužíva tak, ako jeho hereckí kolegovia. Chýbal dokonca aj na oslave, ktorá bola v Severke, pretože mal vystúpenie v divadle. "Mám 40 rokov. Myslím si, že by to už so mnou úplne mávať nemalo," reaguje na otázku o sláve.

Aj v spomínanom veku má milovník bojových športov stále sny. Lákajú ho príbehy hrdinov, ktorí padnú na dno a odrazia sa z neho na vrchol, ako napríklad Rocky Balboa v prevedení Silvestra Staloneho. Hlášky Luďana, ktoré sa vám vryjú pod kožu, už tak ľahko niečo neprekoná. 

Toto je najúspešnejší český seriál súčasnosti. Toto uvidíte v seriáli Most: 

Súvisiace články