Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Knižné novinky. Severské krimi, cestopis, fikcia a aj rozprávka pre najmenších
Zdielať na

Knižné novinky. Severské krimi, cestopis, fikcia a aj rozprávka pre najmenších

BRATISLAVA / Literárny publicista Milan Buno prichádza s najväčšími hitmi knižného trhu a pravda je taká - že zo štúdia už odchádza bez nich. Tie knihy sa totiž u nás hneď rozchytajú. Rozchytajte si ich tiež v kníhkupectve.

Chlapec vo svetle reflektorov
Vyšetrovatelia Mia Krügerová a Holger Munch sa vracajú v novom prípade. Desaťtisíce slovenských čitateľov si obľúbili severského autora Samuela Bjorka, ktorý dokonca navštívil v roku 2016 Slovensko.

https://www.bux.sk/knihy/210633-chlapec-vo-svetle-reflektorov.html

Zásah
Po fantastickom trileri Niet úniku, ktorý vyšiel vlani na jeseň, vychádza novinka Taylora Adamsa. Opäť napínavý a nervydrásajúci príbeh, neskutočne dobré krimi.

https://www.martinus.sk/?uItem=461661

Navždy spolu
Po nádherných príbehoch Všetko pre ňu a Jedine tvoja prichádza Alexa Rileyová s ďalšou romantickou a šteklivou lahôdkou. Sexi, napínavé a vzrušujúce.

https://www.martinus.sk/?uItem=459829

Dvere
Lenka Řezníčková je slovenská cestovateľka, ktorá si život bez cestovania nedokáže predstaviť. Práve vďaka tomu vznikla knižná novinka. Je o obyčajných ľuďoch, ktorí však otvorením dvier môžu prežiť neobyčajné zážitky.

https://www.martinus.sk/?uItem=462657

Pani Hemingwayová
V prvom rade – ide o fikciu. Ale tak skvele napísanú, že vás hneď chytí. Napokon, Naomi je mimoriadne talentovaná a získala univerzitný titul v odbore tvorivé písanie.

https://www.martinus.sk/?uItem=462661

Moje najlepšie fit jedlá
Obľúbená foodblogerka Lucia Súkeníková. Vynikajúca kuchárka a experimentátorka, autorka úspešných kuchárskych kníh Moje skvelé jedlo, Moje skvelé koláčiky, teraz prichádza s úžasnou novinkou.

https://www.martinus.sk/?uItem=438457

Katka a Azuro 1.diel
Jazdecká škola Bažantia farma, Katka a jej sesternica Klára, zlomyseľný obchodník s koňmi, pôžička z banky a napínavé dobrodružstvo. Začína sa nová séria pre deti od 8 rokov Katka a Azuro.

https://www.martinus.sk/?uItem=458779

Zázračná cesta Nilsa Holgersena
Bol raz jeden chlapec, ktorý sa volal Nils Holgersson a žil na malom sedliackom dvore na juhu Švédska... krásne prerozprávaná klasika.

https://www.lepsiageografia.sk/blog/svetoznama-detska-kniha-zazracna-cesta-nilsa-holgerssona-vznikla-ako-ucebnica-vlastivedy-o-svedsku

ROZPRÁVKY O DIEVČINKE JULKE A JEJ SESTRIČKE BERTIČKE
Ďalšia rozprávková knižka Bibi Ondrejkovej, Julka už vyrástla a stala sa z nej prváčka. Aj Bertička vyrástla a toto sú príbehy o prekonávaní strachu, o láske k prírode, o Zúbkovej víle ap.

https://www.martinus.sk/?uItem=454533

Súvisiace články