Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Malí tanečníci a svetové hviezdy sa stretli na jednom parkete. Takto si to užívali
Zdielať na

VIDEO: Malí tanečníci a svetové hviezdy sa stretli na jednom parkete. Takto si to užívali

BRATISLAVA / Začínajúce no aj veľké tanečné hviezdy na jednom parkete. To je sen, ktorý pre tých najmenších tanečníkov plní už piaty rok veľkolepý projekt Grand Gala. Tanečnú súťaž pozdvihol Peter Modrovský na svetovú úroveň. A tak okrem slovenských detí smerovali do Bratislavy aj tie z okolitých krajín.

Niektorí majú iba 5 rokov no už teraz mohli zažiť parametre svetovej súťaže. Peter Modrovský dokázal spoločenské tance v detských kategóriách dostať na úroveň, akú vlastne nemajú ani v zahraničí. "V rámci účastníkov máme nejakých 5 krajín, ale máme peknú zmes poroty od 14-násobného majstra sveta až po 6-násobnú majsterku sveta, naozaj top porotcovia," vyjadril sa Peter Modrovský. Niekoľkonásobných majstrov sme našli či už medzi porotcami, ale aj hviezdami večera, ktorými boli profesionálni tanečníci Laura Zmajkovičová a Massimo Arcolin.

Tanečné páry doprevádzali hviezdy

Tanečné páry tancovali do rytmov hudobný sprievodu českého rozhlasového Bigbandu Gustáva Broma, čo nie je na detských súťažiach samozrejmosťou. Do tanca im spievali Robo Opatovský, Lazaro alebo Andrea Zimányiová. 

Počas grand gala je estetika dôležitá nielen na parkete, ale aj v publiku. Do gala sa nahodili okrem tanečníkov aj ich rodičia, príbuzní, porotcovia a diváci. "Cieľom súťaže je, aby deti už v začiatkoch svojej tanečnej kariéry zažili spoločne s rodičmi úvod do spoločnosti v plnej noblese a paráde," pokračoval Modrovský. Súťaž je venovaná detským a juniorským kategóriám v štandardných a latinsko-amerických tancoch. Deti si ju s rodičmi rozhodne užili. 

Viac sa dozviete aj vo videu TU:

Súvisiace články