Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Deti a rodičia, pripravte sa: Na obrazovky TV JOJ prichádza nová šou Po Škole
Zdielať na

Deti a rodičia, pripravte sa: Na obrazovky TV JOJ prichádza nová šou Po Škole

BRATISLAVA / Každý jeden kedysi skončil aspoň raz v živote po škole. Ak ste to vtedy považovali za hanbu, teraz to bude vašou veľkou výhodou. Televízia JOJ totiž štartuje s novou súťažno-vedomostnou šou a v nej využijete všetko, čo ste sa po škole naučili.

Relácia Po škole bude požadovať všetky vedomosti, ktoré ste sa kedy ako nielen poškoláci naučili. O čo presne v novej relácii TV JOJ pôjde, prezradil moderátor Martin Chynoranský. 

"Je určená pre všetky vekové kategórie. V súťaži proti sebe hrajú dve dvojice," uviedol na začiatku Martin. Každú dvojicu tvorí jeden dospelý hráč a jeden školák, ten ale musí byť minimálne piatak a maximálne deviatak na základnej škole. "Ak by sa náhodou stretol šiestak so siedmakom, tak to učivo je prispôsobené tomu mladšiemu, aby to bolo spravodlivé," poznamenal Martin. Najdôležitejšie však je, že konečné slovo v súťaži má vždy dieťa. Dvojica má vždy 10 sekúnd na poradenie sa. 

Sú chvíle kedy ani sám Martin nevie správnu odpoveď. "Na súťaži je zaujímavé to, že sú tam aj prestávkové aktivity. Prvé dve kolá sú naozaj - geografia, matematika, slovenský jazyk a literatúra. V tom 3. kole sa niekedy spieva, kreslí, ukazuje. Dokonca sa niekedy hádžu aj veci na cieľ," prezradil ďalej moderátor. 

Viac o novej vedomostno- zábavnej súťaži sa dozviete v rozhovore s Martinom Chynoranským:

TV JOJ na obrazovkách začala vysielať aj novú reláciu Reštart, ktorá vám doslova reštartne celý život. Pozrite si jeden z dielov TU:

Súvisiace články