Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdy NHL aj najlepší florbaloví reprezentanti si zmerali sily pre dobrú vec
Zdielať na

Hviezdy NHL aj najlepší florbaloví reprezentanti si zmerali sily pre dobrú vec

DUBNICA NAD VÁHOM / Hviezdy NHL, ale aj najlepší florbaloví reprezentanti a ich napínavý súboj. Takto to vyzeralo v centre Dubnice nad Váhom. Športovci si tam zmerali sily pre dobrú vec. Aj vďaka nadácii Televízie JOJ podporili sumou 3000 eur florbalové reprezentačné družstvo. Peniaze im poslúžia na prípravu na blížiace sa majstrovstvá sveta. Všetko odštartovala výzva Tomáša Tatara, ktorý sa stal ambasádorom našej nadácie.

Priamo na námestí v Dubnici nad Váhom vyrástlo florbalové ihrisko. Tomáš Tatar vyzval na súboj slovenské florbalové hviezdy. Spolu so svojimi kamarátmi, špičkovými hokejistami sa proti nim postavil. "My sme radi, že sme si mohli zahrať s hokejistami, sú to naše detské vzory," vraví florbalový reprezentant Lukáš Řezanina. 

"Mali sme čo robiť, bolo vidieť, že to vedia," priznal hokejista Tomáš Tatar. Akcia mala vďaka Nadácii TV JOJ aj charitatívny rozmer. Florbalová reprezentácia dostala šek na 3000 eur. Poslúžia im na prípravu na blížiace sa majstrovstvá sveta. Po niekoľkomesačnej podpore školskej ligy tak nadácia pomohla aj profesionálom.

"Tá podpora detí má svoj zmysel, logiku, je to motivačné. Tá podpora majstrovstiev je podpora ich vzorov," povedal Marián Suchý z Innogy Slovensko. 

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako Nadácia TV JOJ podporila študentov: 

Súvisiace články