Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z redaktorky Aleny Malchovej je Stračiaková
Zdielať na

Z redaktorky Aleny Malchovej je Stračiaková

Archívne video

TRSTENÁ / Moderátorka Ranných novín a redaktorka večerného spravodajstva zmenila priezvisko. Alena Malachová je už Stračiaková. Muža si zobrala takmer z branže. Manžel pracuje v oblasti komunikácii a v súčasnosti je riaditeľom PR agentúry. Po dvojročnej známosti sa vzali na Orave.

Zoznámenie sa redaktorky s budúcim nastávajúcim, bolo novinárske. Spoznali sa pri rozhovore. A vraj už vtedy preskočila veľká iskra. "Z mojej strany to bola láska na prvý pohľad," hovorí ženích Matúš Stračiak. "On mi povedal, Ali ty musíš pochopiť, že my dvaja budeme spolu šťastní, a ja, že čo mi to rozpráva, ale mal pravdu. Zlomil ma rýchlo," pokračuje moderátorka Alena Stračiaková. 

Zdá sa, že Alena nebude typická manželka s bežným pracovným časom. Ako moderátorka Ranných novín má nezvyčajne ranné budíčky. "Budem vstávať stále o 3:25, ale stále to bude fungovať rovnako, až na to, že sa budem predstavovať Stračiaková," vysvetľuje. "Som extrémne tolerantný manžel už teraz, takže chápeme svoje profesionálne problémy časové," dodáva Stračiak. 

A na ďalekú Oravu popriať bielej mladuche a ženíchovi prišli aj kolegovia z Bratislavy. "Alenka je krásna ako zvonku, tak aj zvnútra, a ja im želám, aby ich to bavilo, tak ako ich to baví," hovorí redaktorka Novín Barbora Jánošová. "Nech žijú najlepšie, ako vedia," praje redaktorka KRIMI Denisa Gerši. "Nech sa ľúbia a nezabudnú na moment, kedy sa do seba zaľúbili," praje zase KRIMI redaktor Juraj Hajdin. 

Rodičia novomanželov majú plány. "Keď sa začalo hovoriť o svadbe, tak som sa neuveriteľne začala tešiť na vnúčatá. Určite im nedávam dlhšie ako rok, dva," teší sa Matúšova mama. 

Pred pár týždňami si svoje áno povedali aj moderátorka Danka Čapkovičová a Kamil:

Súvisiace články