Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Starček pre mladého milenca predal dom. Pár dní po svadbe je z neho bezdomovec
Zdielať na

Starček pre mladého milenca predal dom. Pár dní po svadbe je z neho bezdomovec

KENT / Bývalý farár anglikánskej cirkvi sa vo svojich 78 rokoch zamiloval do 24-ročného manekýna z Rumunska. Po dvoch rokoch od zoznámenia sa na zoznamovacej stránke sa vzali a odišli bývať do Rumunska. Tam sa všetko zvrtlo.

Na jar uzavrel 78-ročný Philip Clements a 24-ročný Florin Marin registrované partnerstvo v anglickom Kentem píše portál Daily Mail. Clements bol celý život farárom a oddal mnohé páry, ako povedal, už sa takmer vzdal nádeje, že raz bude mať aj on také šťastie. Po tom, čo sa dal dokopy s mladým Marinom, sa "naučil opäť žiť". S mladíkom to bol jeho prvý vážny vzťah. Anglikánska cirkev totiž nemá problém s homosexuálnymi duchovnými, no nesmú uzatvárať manželstvo s osobami rovnakého pohlavia. 

Po obrade sa Clements Florinovi vyznal: "Nikdy som si nemyslel, že by sa mi to ešte v mojom veku stalo. Tak dlho som ťa hľadal, Florin, a našiel som ťa. Kde si bol celých 78 rokov? Väčšinu z nich si ani nežil".

Florin sa nikdy netajil, že by rád precestoval svet, vybral si napríklad Maldivy či Dubaj. Clements ale veril, že si na to mladík zarobí aj sám: "Chce pracovať ako manekýn a priniesť mi kopu peňazí, aby už aj on mohol začať za niečo platiť". Florin tvrdí, že ho vždy priťahovali starší muži, od rovesníkov sa vraj nikdy nič nenaučil. 

Po svadbe si pár romanticky vymenil priezviská na Philip Clements-Marin a Florin Marin-Clements. Idylka trvala do momentu, kým neodišli žiť do Bukurešti. Clements kvôli Florinovi predal svoj dom v Británii a kúpil byt za vyše 100 tisíc v rumunskej metropole. Florin chodil každý deň domov až nadránom, Clementsovi tvrdil, že kluby nie sú pre starých. Clements sa začal cítiť veľmi opustený a frustrovaný. 

Vzťah sa  rozhodol zlepšiť tým, že byt prepísal na svojho mladého partnera. Pár dní po tom, čo mu symbolicky odovzdal kľúče, však Florin vyvolal hádku a starčeka z bytu vyhodil. Ten sa napokon vrátil do Británie, peniaze mu však nestačia na kúpu novej nehnuteľnosti a tak sa musí spoliehať na pomoc priateľov.

Po pár mesiacoch sa začal Florin Clementsovi opäť ozývať. Starček mu chce dať šancu, cíti, že medzi nimi stále niečo je. Je presvedčený, že Florinovi nejde o peniaze, lebo veľa mu už neostalo

Pozrite si archívnu reportáž o svadobnom podvodníkovi:

Zdielať na

Súvisiace články