Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladíka dobili na smrť. Polícia zatiaľ nepozná jeho totožnosť ani páchateľov
Zdielať na

Mladíka dobili na smrť. Polícia zatiaľ nepozná jeho totožnosť ani páchateľov

MEDZEV / Vo štvrtok v nočných hodinách našli náhodní okoloidúci telo muža bez známok života na lesnej ceste pri obci Medzev v okrese Košice okolie. Na tele muža boli zjavné poranenia zavinené cudzou osobou.

Telo brutálne dobitého mladíka vo veku 20 až 30 rokov našli miestni obyvatelia. Už na prvý pohľad bolo jasné, že ide o násilnú smrť. Dobité telo objavili miestni obyvatelia na lesnej ceste. Podľa našich informácií mal mnohé poranenia, zrejme ho páchatelia ubili na smrť kovovým predmetom. "Na tele muža boli zjavné poranenia zavinené cudzou osobou. Privolaní záchranári už len mohli konštatovať smrť," vyjadrila sa Jana Mesárová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

Miestni obyvatelia obeť surového útoku vraj nepoznajú. Tvrdia, že ho v obci nikdy predtým nevideli. Podľa zistení TV JOJ mali policajti zadržať troch podozrivých mužov z Medzeva, polícia to však zatiaľ nepotvrdila. Otrasný skutok vyšetrujú ako obzvlášť závažný zločin vraždy. "V súčasnej dobe prebiehajú prvotné úkony smerujúce k zisteniu totožnosti muža, ako aj zistenia okolností vedúcich k spáchaniu tohto skutku a k páchateľom. Ďalšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť. Na objasnení prípadu polícia intenzívne pracuje," povedala Mesárová.

Na mieste boli dopoludnia kriminalisti, ktorí v okolí zaisťovali stopy. Zatiaľ konkrétne osoby neobvinili. 

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade vraždy z uplynulého obdobia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy