Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bezplatné rozšírenie do prehliadača, ktoré vás upozorní na aktuálne zľavové kupóny a kódy
Zdielať na

Bezplatné rozšírenie do prehliadača, ktoré vás upozorní na aktuálne zľavové kupóny a kódy

Zdroj: SITA

Cez internet už nakupuje takmer každý. Dôvod je jednoduchý, je to pohodlné, rýchle a hlavne lákavé.

V dnešnej dobe sa dá cez internet kúpiť čokoľvek, od potravín a oblečenia až po spotrebiče alebo dovolenku. Nepotrebujete nikde chodiť, nakupujete kdekoľvek máte pripojenie na internet. Či už v pohodlí domova, pri práci alebo cestovaní, takmer nič vás nelimituje. Ďalší dôvod, prečo je nakupovanie cez internet stále populárnejšie je ten, že to býva lacnejšie.

Internetový obchod ponúka často lepšie ceny ako kamenný obchod, pretože e-shop nemusí platiť nájom a zamestnancov. Takto ušetrí množstvo nákladov, ktoré sa potom nemusia prejaviť na cene tovaru.

Nemusíte za tovarom cestovať, on príde za vami. Taktiež si môžete prechádzať viacero e-shopov naraz a porovnávať ceny, čítať recenzie atď. Tým, že internetové obchody nemajú otváraciu dobu, môžete nakupovať 24 hodín a to šetrí váš čas. Šetrí to aj vaše nervy, pretože nemusíte chodiť z predajne do predajne a čakať v dlhých radoch pred pokladňou.

Rozšírenie do prehliadača na kupóny a zľavy – zadarmo!

SITA

​Bezplatné rozšírenie do internetového prehliadača vás počas nakupovania upozorní na aktuálne platné kupóny na zľavy. Tým, že máte toto rozšírenie v prehliadači si nemusíte robiť starosti, že vám nejaká zľava unikne. Ak sa budete nachádzať v e-shope, kde budú dostupné kupóny, rozšírenie vás na to upozorní. Kliknutím na upozornenie budete presmerovaný na stránku, kde si kód skopírujete a môžete ho v danom e-shope použiť a ušetriť na nákupe.

Funguje to úplne jednoducho, stačí, že si rozšírenie nainštalujete a kliknete na tlačidlo pridať do prehliadača Chrome. Pri prezeraní produktov v internetovom obchode začne rozšírenie automaticky skenovať platné kupóny nachádzajúce sa v databáze viac ako 10 000 obchodov. Ak doplnok nájde zľavový kód, upozorní vás.

Nemusíte hľadať a skúšať či sú kódy platné, vyskočia vám samé a keďže je doplnok VOUDES zdarma, môžete len získať. 

Zľavy jednoducho milujeme

S výraznou popularitou internetových obchodov rastie aj boj zaujať zákazníka a získať si ho, najčastejšie formou výpredajov alebo zľavových kupónov a kódov.
Aby boli výhodné aj pre predajcu, nie len pre kupujúcich, spravidla bývajú platné len určitú dobu.


Aj napriek tomu zľavy milujeme, je to predsa adrenalín. Kúpiť niečo za lepšiu cenu prostredníctvom akcie či zľavy navodí pocit, že sme vyhrali. Uzatvoriť výhodný nákup nás robí spokojnými.


Najlepšie sa preto predávajú tie veci, ktoré majú vedľa seba čo najväčšie čísla, poukazujúce na zľavu. Ak je aj na rozhodnutie len niekoľko dní alebo hodín, človek cíti nutnosť konať, kým sa to oplatí.

Ako pri nákupe cez internet ušetriť

Pri nákupe cez internetový obchod ste si vo virtuálnom košíku už určite všimli možnosť zadať zľavový kód.


Práve takéto zľavové kódy umožňujú pri nákupe ušetriť, niekedy dokonca nemalé peniaze. Existuje mnoho portálov, ktoré ponúkajú rôzne zľavové kupóny a kódy zadarmo, no problém je ten, že sú obmedzené svojou platnosťou.


Našťastie existuje jednoduché riešenie, ako mať neustály prehľad o aktuálnych zľavách.