Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dvetisíc žien pobeží ulicami Bratislavy
Zdielať na

Dvetisíc žien pobeží ulicami Bratislavy

BRATISLAVA / Čaká nás najpôvabnejší beh na Slovensku. A ako inak, mudrovať o tom budú muži. Organizátor a hlavný usporiadateľ ženského behu Peter Pukalovič hovoril o 6.ročníku tohto unikátneho podujatia.

"Myslím si, že každá žena má rada pocit výnimočnosti a práve toto je ten beh, kde sa snažíme im ten pocit dať," hovorí Pukalovič o podujatí, na ktorom sa zúčastní viac ako 2000 bežkýň. Bežať sa bude štvorkilometrová alebo desaťkilometrová trať. 

Podujatie oficiálne začína v sobotu 23. septembra, rovnako ako i minulý rok sa beh uskutoční na Námestí M. R. Štefánika pri nákupnom centre Eurovea. Na 4-kilometrovú trať bežkyne vyrazia o 14:00 a na štart 10-kilometrovej trate sa postavia o 16:00. Tešiť sa účastníčky môžu na bohatý program. Čaká ich štartovací balík plný kozmetiky, koncert, výroba transparentov na povzbudzovanie a líčenie dekoratívnou a prírodnou kozmetikou.

Netradične boli vyhlásené aj dve súťaže.  "Ľudia si mohli vybrať pieseň, ktorá bude pri štarte, vybrali si pesničku z filmu ROcky - Eye of the Tiger. A muži si mohli vysúťažiť, aby mohli v cieli odovzdávať ženám medailu." 

Súvisiace články