Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Naši sú späť. Rodinovci sa musia popasovať s novými problémami
Zdielať na

Naši sú späť. Rodinovci sa musia popasovať s novými problémami

BRATISLAVA / V stredu o 20:30 sa na obrazovky televízie JOJ vracia rodina Rodinovcov. Večer sa totiž rozbehne premiéra tretej série obľúbeného seriálu Naši o úsmevných starostiach obyčajnej rodiny. Jej hlavou, populárnym televíznym otcom, je Marián.

Chalani rastú ako z vody. "Keď sme sa po roku stretli, tak som ich takmer nespoznal. Ten najstarší je vyšší ako ja," hovorí herec Marián Miezga. Tretia séria seriálu sa rozrastie o pár nových postáv. "Všetci chalani majú frajerky, dokonca aj najmladší Samko," prezrádza herec. Podľa jeho slov sú chlapci veľmi svedomití.

Vždy pripravení, vedia texty. "Vstupovali do prvej série ako neherci a pomaly ich môžeme oslovovať aj termínom herci," dodáva Miezga. Okrem frajeriek sa bude riešiť aj Tomášova vysoká škola či brigáda. Na pľaci panuje dobrá nálada, bez nej by to podľa Miezgu nešlo. "Naozaj sa pri tom aj zabavíme," dodáva. 

Novinky o chlapcoch v seriáli: 
Tomáš nastupuje na vysokú školu, hľadá si stabilnú brigádu, jazdí na aute a postupne si hľadá aj vlastné bývanie.
Oli má prvý "vážny" vzťah s peknou, no trochu prostorekou a povrchnou Ninou.
Samko je už na 2.stupni, zmenil školu, namiesto hokeja sa vrhol na futbal a zároveň mu pomaly dochádza, že jeho spolužiačka a kamarátka Emka by rada preňho bola niečím viac.

Súvisiace články