Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Boháči z Miami schovávajú luxusné autá pred hurikánom v unikátnej budove
Zdielať na

Boháči z Miami schovávajú luxusné autá pred hurikánom v unikátnej budove

MIAMI / Blížiaci sa hurikán vyvolal na Floride totálny chaos. Väčšina ľudí naložila svoje autá svojim majetkom a vybrala sa na sever, no sú aj takí, ktorí nechávajú svoje luxusné autá doma. Unikátna budova Porsche Design Tower v Miami ponúka parkovacie miesta so zárukou, že ochráni autá majiteľom aj pred hurikánom piateho stupňa.

Podľa developera Gila Dezera je v budove v súčasnosti desať áut Lamborghini v hodnote päť miliónov dolárov, jedno päťmiliónové Ferrari a ešte trikrát drahšie Pagani Zonda, informuje portál iDnes.cz.

Do budovy ešte pred príchodom hurikánu previezli dodatočné čerpadlá, ktoré majú zaistiť, že nedôjde k zaplaveniu. Podľa Deezera budú k dispozícii 24 hodín denne tým, ktorí sa o sucho v budove budú starať. 

Unikátna dvesto metrov vysoká budova ponúka okrem luxusných apartmánov tiež parkovacie miesta umiestnené priamo pri bytových jednotkách. Vďaka trom špeciálnym výťahom je majiteľ dopravený priamo do svojej garáže a môže vystúpiť priamo do predsiene

Budova je projektovaná tak, aby odolala aj najsilnejšiemu vetru. Pružná konštrukcia má vydržať aj nápor hurikánu piateho stupňa, akým je práve Irma, ktorá na Miami smeruje. 

Súvisiace články