Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena na skútri už do práce neprišla. Pri ďalšej nehode sa zranili štyri ľudia
Zdielať na

Žena na skútri už do práce neprišla. Pri ďalšej nehode sa zranili štyri ľudia

RUŽOMBEROK / Dopravu v okrese Liptovský Mikuláš skomplikovali ráno dve dopravné nehody. Neďaleko Partizánskej Ľupče zachytilo osobné auto ženu idúcu na skútri. Tri vozidlá sa zase zrazili na ceste medzi Liptovským Mikulášom a Liptovským Hrádkom. V nemocnici skončilo celkovo päť osôb.

Dopravná nehoda sa stala na odbočke do Partizánskej Ľupče, bolo približne 6 hodín ráno. Vodič striebornej Fabie vychádzal z obce na hlavnú cestu. Tu ľavou prednou stranou vozidla z dosiaľ presne nezistených príčin zachytil skúter. Viezla sa na ňom 32-ročná žena, namierené mala, rovnako ako vodič Fabie, do práce. "Po našom príjazde bola motorkárka v opatere RZP. My sme zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a do príchodu polície sme regulovali premávku, lebo sa to nachádzalo v križovatke," povedal reportérke TV JOJ veliteľ zásahu, Ľubomír Štepita.

Pri zrážke a následnom páde si žena vážne poranila nohu, utrpela aj viacero odrenín. Záchranári ju po prvotnom ošetrení previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši. "Pri dopravnej nehode utrpela vodička motocykla ťažké zranenia. U vodičov alkohol vykonanými dychovými skúškami zistený nebol," povedal Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina. Okolnosti rannej piatkovej kolízie preverujú.

Približne v rovnakom čase zasahovali záchranné zložky aj pri zrážke dvoch áut medzi Liptovským Mikulášom a Liptovským Hrádkom. Tak, ako pri prvej nehode, aj pod túto sa podpísalo nedanie prednosti v jazde. "36-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat v smere od obce Beňadiková. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v križovatke k zrážke s motorovým vozidlom Citroën, ktoré viedol 41-ročný vodič," Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina. "Pri tejto nehode utrpel 36-ročný muž úraz hlavy, 35-ročná žena mala poranený krk a dvaja 18-roční mladí muži mali poranenú hlavu, brucho a driek," upresnil rozsah zranení Boris Chmel, hovorca OS ZZS.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy