Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V dobrom aj v zlom. Video starostlivého starčeka dojalo svet
Zdielať na

V dobrom aj v zlom. Video starostlivého starčeka dojalo svet

TEXAS / Internetom koluje video z nemocnice, na ktorom vidno starčeka, ako s láskou češe svoju bezvládnu manželku. Tá sa mu oddane zverila do rúk po prvýkrát v živote, ako priznáva sám muž.

Nie je známe, kde presne video vzniklo, ani kto ho nakrútil. Zrejme však ide o rodinnú návštevu pri lôžku chorej ženy. Kamery sa chopil syn alebo vnuk páru menom Jamie. Aj jeho pravdepodobne dojalo, s akou láskou a starostlivosťou sa starček chopil hrebeňa, aby svojej manželke upravil účes a trochu ju rozptýlil.

Pri česaní si starček uvedomí, že to je za dlhé dekády spoločného života jeho premiéra. "Ty si ma zvykla česávať, ale ja som ťa ešte nikdy nečesal, Nelly. Toto je po prvýkrát, vieš," hovorí. A žena mu pritakáva. Záleží mu na tom, aby jej nespôsoboval bolesť, a tak jej vlasy češe naozaj opatrne, no pre istotu sa aj opýta, či ju neťahá. Žena zakrúti hlavou na znak spokojnosti.

Na záver sa pýta muža, ktorý moment zachytil, ako mu to ide: "Učesal som ju dobre?" Jamie mu pritakáva, že účes vyzerá lepšie.

Súvisiace články