Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Všetko, čo mám rád: Uvidíte funky na cimbale aj zlatokopku na husliach
Zdielať na

Všetko, čo mám rád: Uvidíte funky na cimbale aj zlatokopku na husliach

BRATISLAVA / V piatok večer bude mať na televíznych obrazovkách premiéru nová zábavná show Všetko, čo mám rád. Bude sa spievať, tancovať, rozprávať, nebudú chýbať ani zábavné scénky a samozrejme humor. Na čo všetko sa môžeme tešiť, prezradila moderátorská dvojica, ktorá to bude mať celé pod palcom - Štefan Skrúcaný a Ondrej Kandráč.

S príchodom letných prázdnin odštartuje na JOJke nová hudobno-zábavná šou Všetko čo mám rád. Moderovať ju bude ostrieľaný Štefan Skrúcaný, ktorý sa na obrazovky TV JOJ vracia po dvoch rokoch.

Diváci si ho pamätajú najmä ako predstaviteľa bláznivého východniara Fedora Rovného zo seriálu Panelák, ktorý nás všetkých rozosmieval. A inak to nebude ani teraz.  

Spoja nespojiteľné

Rozosmievať nás bude spolu so svojimi hosťami, ktorými budú v každej epizóde dvaja prominentní hostia. V prvej časti, ktorá bude v piatok 23. júna, sa predstavia herci Lujza Garajová Schrameková a Marián Miezga. Uvidíte nielen to, čo majú radi, ale uvidíte ich aj spievať a tancovať.

Neoddeliteľnou súčasťou relácie bude aj skvelý hudobník Ondrej Kandráč s kapelou, ktorí budú šou hudobne sprevádzať. Napriek tomu sa role oboch moderátorov občas vymenia a tak uvidíte Štefana Skrúcaného spievať a Ondreja Kandráča moderovať a spovedať hostí. "Zistili sme, že so Števom nám celkom ladia hlasy a niektoré hudobné fúzie veľmi zapasovali a spojili sme nespojiteľné. Napríklad ľudovú pieseň Macejko macejko s pesničkou Sex bomb a mnohé ďalšie," prezradil Ondrej Kandráč.

Chytľavý humor

V rámci šou sa bude spievať, tancovať, rozprávať a nebudú chýbať ani zábavné scénky a samozrejme, chytľavý humor. "V relácii sa rozprávame s našimi hosťami o detstve, o ich obľúbenom filme, jedle, pesničkách, či skupine. Hostia nám predvedú rôzne zaujímavé vystúpenia," dodáva Števo Skrúcaný. Všetky skladby, ktoré v relácii odznejú, hrá kapela naživo, bez plejbeku. 

V relácii Všetko, čo mám rád sa môžete tešiť aj na týchto hostí: Miro Noga, Tomáš Matonoha, Junior a Marcel, Lukáš Latinák, Milan Ondrík, Robo Jakab, Braňo Kostka, Mariana Ďurianová a mnoho ďalších. 

Súvisiace články