Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Svadbu mali v nemocnici. O 48 hodín mladomanžel zomrel
Zdielať na

Svadbu mali v nemocnici. O 48 hodín mladomanžel zomrel

ROCHDALE / Pár z anglického mesta plánoval svadbu na budúci rok na Kanárskych ostrovoch. Rayovi Kershawovi však diagnostikovali rakovinu v pokročilom štádiu a tak sa s 45-ročnou partnerkou, Tracy Brooks, rozhodli vstúpiť do manželstva už 2. júna. Napokon prebehol obrad ešte skôr.

Rayovi Kershawovi sa stav náhle zhoršil natoľko, že lekári mu už nedávali viac, ako pár dní života. Liečbu 63-ročného muža ukončili a presunuli ho do hospicu. Jeho partnerka sa však nádeje na svadobný obrad so svojou láskou nevzdala. V priebehu jediného dňa zorganizovala s pomocou priateľov, úradu, ale aj neznámych ľudí, obrad, na ktorí sa poskladali darcovia. 

Ray sa už nedokázal postaviť z postele, všetci priatelia a príbuzní sa zhromaždili okolo jeho postele, keď si s milovanou Tracy povedali "áno".  "Ray a Tracy vedeli, že jeho rakovina je v konečnom štádiu a jediné čo chceli, bolo vziať sa," povedala príbuzná nevesty, Patricia Harrison. Žiaľ, ich manželstvo netrvalo dlho. Ray o necelé dva dni rakovine podľahol. Tracy je však šťastná, že sa im podarilo splniť si sen a vyslovila obrovskú vďaku všetkým, ktorí im v tom pomohli. 

Súvisiace články