Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z okna lietadla odfotil svojho strážneho anjela, tvrdí mama chlapca
Zdielať na

Z okna lietadla odfotil svojho strážneho anjela, tvrdí mama chlapca

Archívne video

HOUSTON / Matka siedmych detí, Kerri Liles z amerického Houstonu, objavila v mobilnom telefóne zvláštnu fotografiu. Tvrdí, že jej 7-ročný syn Aasher, ktorý trpí Downovým syndrómom, počas letu z Washingtonu odfotil cez okienko lietadla svojho strážneho anjela.

Kerri Liles je matkou siedmych detí, pričom 5 je jej vlastných. Najmladší syn Aasher má 7 rokov a narodil sa s Downovým syndrómom. Dvojité písmeno "A" v jeho mene má symbolizovať práve chromozóm navyše, ktorý mongolizmus spôsobuje. A teraz sa mu údajne podarilo niečo výnimočné. Zachytil vraj svojho strážneho anjela. 

Kerri na svojom facebookovom profile zverejnila fotografiu, na ktorej je evidentná ľudská postava. Neobvyklý útvar mrakov údajne odfotil cez okienko lietadla. "Po tom, čo urobil pár fotiek, som si vzala mobil späť a neskôr som si prezrela fotografie, aby som ich premazala, keďže som už mala v telefóne malú pamäť," napísala Kerri na Facebook. Ako fotky mazala narazila na skutočne neuveriteľný záber. "Dáva nám vedieť, keď niečo vidí ukazovaním prstom a mávaním rúk ako krídlami. Takže vieme, že dokáže vidieť anjelov, ktorí ho obklopujú. Verím, že cez okno zachytil svojho anjela" napísala jeho mama. 

Facebook/Kerri Liles Photography

Pozrite si archívne video o inom zaujímavom prejave oblačnosti.

Súvisiace články