Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Počas II. sv. vojny si dali prvý bozk a potom sa 64 rokov nevideli. Teraz sa vzali
Zdielať na

Počas II. sv. vojny si dali prvý bozk a potom sa 64 rokov nevideli. Teraz sa vzali

Archívne video

SALFORD / Norman Stewart mal sladkých 17 a Elinor Spencer ešte o rok menej. Skončila II. svetová vojna a z kamarátov z detstva sa stali dvaja zaľúbenci. Dali si prvý bozk a sľúbili si, že sa opäť stretnú. Nečakali však, že sľub splnia až po 64 rokoch.

Norman a Elinor majú dnes 87 a 86 rokov. Už ako malé deti boli dobrými kamarátmi, rozdelila ich však vojna, píšu . Keď Norman prišiel počas "opušťáku" na chvíľu domov, dal si so svojou milou Elinor prvý bozk. No potom sa jeho rodičia odsťahovali a tak sa do mesta za Elinor nevrátil. Vzal si za ženu inú a emigroval do Kanady, zatiaľ čo Elinor sa vydala za dôstojníka Kráľovskej armády. Norman však na ňu nikdy neprestal myslieť a tak skúsil bláznivo naivnú vec. Podal inzerát.

V miestnych novinách vyšla stručná správa: "Pokúšam sa nájsť starú priateľku z 50. rokov, Eleanor Spencer". Pridal aj svoju adresu a stal sa zázrak. K Eleanor sa inzerát dostal a tak si začali písať. V roku 2011 sa konečne stretli, Norman Elinor povedal: "Bože, ty si sa ale zmenila!" Elinor sa nedala a povedala: "A myslíš, že ty nie?!" Mali si toho toľko čo povedať a priznávajú, že odvtedy obaja priam rozkvitli. Svoj neuveriteľný príbeh lásky a opätovného stretnutia po neuveriteľných 64 rokoch spečatili v piatok vstupom do manželstva.

Pozrite si archívnu reportáž o inom príbehu životnej lásky.

Súvisiace články