Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Práca, ktorá sa neodmieta. Zadarmo dostanete letenku aj ubytovanie
Zdielať na

Práca, ktorá sa neodmieta. Zadarmo dostanete letenku aj ubytovanie

WLLINGTON / Viete si predstaviť, že firma, v ktorej sa uchádzate o zamestnanie, by vám preplatila cestu za novou prácou? A nielen to, ale aj ubytovanie na týždeň na Novom Zélande. Bolo by pritom jedno, či pochádzate alebo žijete v Košiciach, Londýne prípadne v Sydney. Ale pozor! Šancu majú len talentovaní IT špecialisti, ako pripomína britský denník Daily Mail.

Novozélandské mesto Wellington nedávno spustilo program s názvom Looksee Wellington. Jeho cieľom je prilákať na Nový Zéland talentovaných pracovníkov z oblasti informačných technológií. 

Až sto vybraných ľudí po skončení prvej časti programu si bude môcť užívať život na tomto ostrovnom štáte. Grátis dostanú nielen letenky, ale aj bezplatné ubytovanie na jeden týždeň. Stačí pritom, keď sa zúčastnia niekoľkých pohovorov s potencionálnymi zamestnávateľmi. Hľadajú sa predovšetkým softvéroví vývojári, kreatívni riaditelia, produktoví manažéri, ale aj analytici. 

Žiadosť si musíte podať do 20. marca. Pohovory sa budú konať v hlavnom novozélandskom meste v máji tohto roka, píše Daily Mail. 

Pozrite si archívne video. 

Súvisiace články