Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vodič na poľadovici dostal šmyk a havaroval. Je ťažko zranený
Zdielať na

Vodič na poľadovici dostal šmyk a havaroval. Je ťažko zranený

LIESKOVANY / Ranná poľadovica a šmyk zastavili Jozefovu cestu do práce pri obci Lieskovany. Na zamrznutej ceste sa udiala dramatická nehoda. Pomáhali policajti, hasiči aj záchranári. Vodiča museli čo najskôr dostať z havarovanej fabie.

V aute boli dvaja muži. Tí cestovali ráno do práce. Zostávali necelé dva kilometre. Fabia po šmyku skončila vyvrátená na betónovom vpuste, nad kanálom. Markušovskí policajti boli pri nehode ako prví. Museli vodiča držať, aby cez rozbité okno nevypadol. Hasiči najprv dostali auto na kolesá, potom sa snažili Jozefa dostať spoza volantu. Po minútach sa im to spolu so záchranármi podarilo. Muž bol v bezvedomí, po nevyhnutnom ošetrení sa s ním ponáhľali do nemocnice.

"Bolo náročné vzhľadom k tomu, že bolo auto defomované a taktiež aj nosníky vozidla," hovorí veliteľ zásahu Peter Laznia.

Štyridsaťtri ročný Jozef je v ťažkom stave v spišskonoveskej nemocnici. Lekári ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu, keďže má pomliaždené pľúca. Jeho kolegovi sa pri nehode nestalo nič. Z vyvráteného auta sa dostal po vlastných nohách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy