Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Maskovaní muži vtrhli do domu a zviazali celú rodinu
Zdielať na

Maskovaní muži vtrhli do domu a zviazali celú rodinu

VEĽKÝ KRTÍŠ / V rodinnom dome vo Veľkom Krtíši došlo k brutálnemu prepadu. Maskovaní páchatelia nešetrili ani deti, ktoré zviazali tak isto ako aj ich rodičov. Policajti zatiaľ oficiálne stanovisko neposkytli a na prípade stále pracujú.

Traja maskovaní páchatelia prepadli rodinu v ich vlastnom dome. Zviazali dvoch dospelých aj ich dve malé deti. Podľa informácií televízie JOJ boli deti vo veku šesť a štrnásť rokov. Muža potom lupiči odvliekli do vedľajšej miestnosti, kde ho mali biť, kopať a obliať horúcou vodou. 

Z domu mali zmiznúť mobilné telefóny ako aj niekoľko tisíc eur. Muža museli vziať zdravotníci aj na ošetrenie. 

Páchatelia zrejme ušli cez zadnú časť pozemku smerom na pole. Jednému z členov rodiny sa podarilo vyslobodiť a privolať pomoc. Rodinný dom ako aj okolie obsadili veľkokrtíšski ako aj banskobystrickí policajti. Polícia už začala v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin lúpeže. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy