Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dievčatko túžilo pracovať pre Google. Dostalo odpoveď, akú nečakalo
Zdielať na

Dievčatko túžilo pracovať pre Google. Dostalo odpoveď, akú nečakalo

HEREFORD / Niektoré deti by sa chceli stať astronautmi, niektoré hasičmi, iné by chceli šéfovať veľkej spoločnosti. Sen sedemročnej Chloe je ale prostejší - túži pracovať pre jednu z najväčších technologických spoločností na svete. Do firmy Google preto poslala rukou písaný list, v ktorom píše, že by sa rada stala súčasťou tímu. A dostala odpoveď od samotného výkonného riaditeľa.

Chloe, ktorá žije v anglickom Hereforde, zatúžila pracovať v Googli, potom čo uvidela na internete, čo všetko majú zamestnanci firmy k dispozícii. Zapáčili sa jej pohodlné vaky na sedenie, motokáry, ale aj šmýkačky. V liste ďalej píše, že rada pracuje na počítači a hrá sa hry na počítači. Vraj jej otec povedal, že pokiaľ sa bude dobre učiť a tvrdo na sebe pracovať, môže v budúcnosti pre Google pracovať.

Keby jej  tento jej sen nevyšiel, v zálohe má ešte ďalšie dva. Pracovala by v čokoládovni alebo bude plávať na olympiáde, píše Daily Mail.

Twitter

Odpísal jej samotný riaditeľ spoločnosti Sundar Pichai. Vraj ho jej list potešil, povzbudil ju, aby ďalej študovala a nasledovala svoje sny. "Som rád, že máš rada počítače a roboty a dúfam, že sa budeš naďalej zaujímať o nové technológie. Teším sa na tvoju žiadosť, potom čo skončíš školu," napísal riaditeľ.

Podľa otca dievčaťa Chloe list veľmi potešil a s vervou sa pustila do ďalšieho štúdia, aby mohla raz pre Google pracovať.

Twitter

​Google o vás vie naozaj veľa. Čo všetko a ako sa tomu brániť, sa dozviete v priloženom videu.

Súvisiace články