Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Traja svedkovia by prisahali, že videli UFO
Zdielať na

Traja svedkovia by prisahali, že videli UFO

VEĽKÁ BRITÁNIA / Hudobník Mark Emmins, jeho manželka a sused pozorovali večer nad obcou Exmouth v grófstve Devon na nebi zvláštny svietiaci objekt. Nevenovali mu veľkú pozornosť až do chvíle, keď po hodinách bez pohybu zrazu zmenil farbu a rýchlo vyštartoval vpred.

Mark Emmins pre Dailymail uviedol, že si oválny žiariaci objekt všimol už okolo jednej popoludní. O tri hodiny neskôr sa ešte stále vznášal na nebi. Jeho pohotový kamarát, Tyron Osborne, schmatol fotoaparát a zachytil bizarný objekt. Na svojom Facebooku Mark Emmins uviedol: "Dnes môžem po druhýkrát v živote úprimne povedať, že ja a môj sused sme videli UFO".

Podivný oblak

Najprv si mysleli, že ide o akýsi podivný oblak, no potom si uvedomili, že nebo je úplne čisté. Emmins hovorí: "Najprv to žiarilo bielym svetlom a potom predtým, ako to zmizlo, zmenilo farbu do tmavého odtieňa. Ale kým sa to pohlo, to bolo niekoľko hodín statické." Tyron Osborne povedal, že si najprv myslel, že to je hviezda, ale vzápätí si uvedomil, že to má tvar, aký nikdy nevidel. "Pri bližšom pohľade ste mohli vidieť niečo, čo sa javilo byť oknami," opisuje Osborne. "Nikdy som nič také nevidel a pokiaľ ide o vieru v mimozemšťanov, vždy som si myslel, že vo vesmíre nie sme sami," dodáva. 

Facebook

​Každý vie "presne" čo to bolo

Objekt sa hýbal smerom na východ, prečo sa Tyron Osborne domnieva, že mohol prísť cez Atlantik z USA. Ako sám uznáva, jeho fotky môžu vypovedať milión príbehov. Na Facebooku Marka Emminsa ich komentovali desiatky ľudí, niektorí predpokladajú, že mohlo ísť o objekt vypustený z Námornej základne jej Veličenstva v Devonporte. Raketa, dron, zbraň, každý má teóriu. Pravda zatiaľ jasná nie je, no Emmins aj Osborne sa ostro ohradzujú voči tomu, že by malo ísť z ich strany o podvod.

Facebook

Zdielať na

Súvisiace články