Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Začarované Dvory nad Žitavou, jedna nehoda za druhou
Zdielať na

Začarované Dvory nad Žitavou, jedna nehoda za druhou

DVORY NAD ŽITAVOU / Zhruba v tom istom čase zaznamenali policajti v obci Dvory nad Žitavou a jej blízkom okolí tri rôzne dopravné nehody. Našťastie, nikto pri nich nezahynul, zranených však bolo dosť.

Novozámockí policajti dnes nemajú oddychový deň. Zrejme hmla a poľadovica spôsobujú jednu nehodu za druhou. Na ceste za Dvormi nad Žitavou sa zrazili tri osobné vozidlá, všetky skončili v priekope. Šoférovaniu zrejme nedostatočne venoval vodič terénneho vozidla. Vrazil najprv do žltej Felície a potom a následne do dodávky. Vodiči a pasažieri skončili len s drobnými škrabancami, ich oceľové tátoše s pokrčenými plechmi.

Priamo v obci Dvory nad Žitavou dostal 23-ročný vodič osobného vozidla šmyk a spravil na ceste tzv. hodiny. Nešťastnou zhodou okolností práve vtedy okolo prechádzala 63-ročná cyklistka, ktorú neovládateľné auto zachytilo. So zraneniami ju previezli do nemocnice. "Pacientka bola prijatá na centrálny príjem s vykĺbeným ramenom, po ošetrení bola prepustená," dodala hovorkyňa FNsP Nové Zámky, Ľubica Juriková.

Pred susednou obcou Kolta dostalo ďalšie osobné vozidlo tiež šmyk a skončilo na streche. Nehoda bola bez zranenia, policajti ju riešili len dohovorom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy