Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smejko a Tanculienka majú horúcu novinku
Zdielať na

Smejko a Tanculienka majú horúcu novinku

BRATISLAVA / Smejko a Tanculienka sú dvaja chrobáčikovia, čmeliačik a lienka, ktorí prinášajú radosť, nové pesničky a rozprávky tým najmenším. Pre svojich fanúšikov si pripravili horúcu novinku. DVD s názvom Kde bolo, tam bolo.

Smejko (Marek Kováč) a Tanculienka (Petra Ševčíková) sú veľmi žiadaní. Svedčí o tom aj fakt, že majú do mesiaca dvadsať až dvadsaťpäť vystúpení. 

Na konte už majú 2 DVD a CD. V roku 2015 vydali "Čáry máry fuk" a teraz prichádzajú s novinkou "Kde bolo tam bolo". 

Ich doménou sú hlavne pôvodné rozprávkové pesničky ako: Išlo vajce na vandrovku, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Červená čiapočka či Vlk a kozliatka. Ale aj tanečné pesničky pre staršie deti: Máme tu leto, Drobec, Boxerista, Bicykel či Najkrajšie veci. 

Dvorným skladateľom je herec Jaroslav Motl, ktorý si naposledy zahral v seriáli Za sklom tajného policajta. Ako to robí, že z drsnej úlohy presedlá a začne písať detské pesničky. "Ja sa musím dostať na úroveň malého dieťaťa na úrovni troch až štyroch rokov a keď sa mi to veľmi páči a píšem veci, a občas mi vyjde aj slza, tak potom viem, že by to mohlo fungovať," hovorí Jaro Motl. 

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články