Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rohan: Sivá eminencia zo seriálu Za sklom
Zdielať na

Rohan: Sivá eminencia zo seriálu Za sklom

BRATISLAVA / V seriáli Za sklom sa okrem hlavných postáv pohybujú aj takpovediac sivé eminencie. Jednou z nich je určite Rohan. Už keď sa prvýkrát objavil na obrazovke, bolo jasné, že je to jeden z tých, ktorí toho vedia asi najviac, ale veľa toho nepovedia. Tajný ako vyšitý.

Ako každý, aj herec Jaroslav Mottl, musí mať v seriáli Za sklom krycie meno. Herec stvárňuje postavu menom Rohan, ten je starý známy Maxa a občas mu posunie nejakú dôležitú informáciu. Okrem posúvania informácií a zisťovania, kto je s kým prepojený, je jeho hlavným cieľom dostať obávaného Vladimíra Slančíka, ktorého stvárňuje nezabudnuteľný Jiří Bartoška. 

Teší sa z úspechu

Herec je so seriálom veľmi spokojný a stretáva sa s pozitívnymi ohlasmi. "Ja si myslím, že to je jeden z veľmi dobrých seriálov, jeden z naozaj kvalitných seriálov, človek vidí ako sa to natáča a všetko sa skúša. Spätná väzba je dobrá, ľudia hovoria, že seriál majú radi a pozerajú ho," dodal herec Jaroslav Mottl.

Malá, veľká postava

Postava je v seriáli jedna z tých menších, ale za to veľmi dôležitá. "Moja postava je v seriáli, taká malá mieša karty. Ja som herec takých malých postáv, ale zase jeden z najlepších tých malých postáv," zavtipkoval Jaroslav Mottl, alias Rohan.  

Súvisiace články