Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Grigorov konečne prehovoril
Zdielať na
Zaujímavosti

Grigorov konečne prehovoril

VYSOKÉ TATRY / Robo Grigorov zažiaril na koncerte na Štrbskom plese. Koncert bol plný srdiečok a romantiky. Pred publikom si vystačí sám s gitarou, v živote potrebuje mať po boku svoju "Madonu". Snažili sme sa zistiť, ktorá to je.

Spevák Robo Grigorov žiaril na slovenskom popovom nebi najmä v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch. Jeho zmyselný hlas však priťahuje fanúšikov stále. Po dlhej dobe sa konečne postavil pred publikum na koncerte na Štrbskom plese.

K skvelému zážitku stačila ľuďom len gitara a jeho hlas. Robo sa priznal, že chvíle pred publikom miluje. "Ja milujem ľudí, tak preto to robím. To nie je ani o tej hudbe, to je zámienka dostať sa k ľuďom. Keď sa s nimi idem stretnúť, je to pre mňa sviatok. Vidíte, že som čisto oblečený."

Rebel s romantickým srdcom

Grigorov akoby nestarol, zhodli sa mnohí. Nemenia sa vraj ani jeho názory. Výraz rebela, duša konzervatívca - presne taký je Robo aj po rokoch. Vraj nemá rád zmeny a novinky mu radosť nerobia.

Úzkostlivo si stráži súkromie a preto verejnosť ani netuší, ktorá dáma stojí po jeho boku. Odvážne sme sa ho spýtali, kto je jeho Madonou, o ktorej spieva v jednej zo svojich najpopulárnejších piesní. "Mama. To je základ. To je taký základný pilier človeka. A potom sú také postranné Madony a vždy je jedna taká hlavná. Ale to už je súkromie, to nechám tak." Viac sme z neho nedostali, isté však je, že tatranský koncert sa vydaril - spokojní boli diváci aj spevák.

Zdielať na

Súvisiace články